VÍTĚZOVÉ V SALZBURGU

30.09.2019 12:51

28. 9. 2019 - Den D. Hostouň nasedá do autobusu a ujiždí s KÁBA CUPem směr Salzburg. Po povinné návštěvě Fans shopu vytuňena nezbytnou fanouškovskou výbavou zasedá do burácejícího hlediště. A výsledek? V týmu maximální spokojenost. V Salzburgu také - Salburg-Vídeň 4:1.

V neděli 29. 9. 2019 si šampióni letošního KÁBA CUPu prohlédli historické centrum města a zavítali na letiště do hangáru 7, kde je v architektonicky velmi zdařilé skleněné budově muzeum RedBull skýtající opravdové skvosty mající rychlá kola nebo vrtule. 

A co řekli účastníci? Zde je hned několik bezprostředních pocitů po zápase:

Matěj Kučera: "Celý zápas se drželi pod tlakem a podle mě zasloužený výsledek. První gól byl zbytečný, ale jinak hráli pěkně. Bylo to celý moc pěkný, je to pro mě zážitek, který se může stát třeba jen jednou v životě."

Dalimil Hasal: "Ten první gól byl hodně zbytečnej, co si dali a pak už hráli hodně dobře, zasloužený výsledek, dali krásný góly. Pocity jsou dobrý. Už to asi nikdy nezažiju, bylo to dobrý. Fajn atmosféra."

Adam Dhouieb: "Líbilo se mi to dost už jen kvůli tomu, že jsme vyhráli turnaj. Tak jsme si zajistili zájezd do Salzburgu. Moc se mi to líbilo - ten stadión, zahraničí, všechno."

Artem Kazantsev: "Mě se to líbilo. S fotbalem je to největší zážitek. Nic takového jsem nikdy nezažil."

Daniel Čáp: "Kába cup byl největší turnaj, kde jsem byl. To byl hodně velký zážitek. A na takovýmhle zápase co jsme teď viděli, jsem byl vlastně podruhý v životě. Takže to je dobrý. Jsem spokojenej."

A jak vše zhodnotil asistent trenéra Petr Šiktanc?: "Základem všeho byl Kába cup, jako takový, kdy organizace turnaje byla perfektní, potkali jsme se tam s dobrýma týmama, jsme rádi, že jsme šli do kvalifikace, ze který jsme postoupili. Finále se pak změnilo ve velkou bitvu a na konci se řešilo, už jen kdo bude mít víc sil. Z toho vyplynul tento výlet, na který jsme se dlouho těšili a o to víc, že my jako klub se vezeme v mladších žácích na vítězné vlně. Zápas byl skvělý, nad očekávání skvělý. A to už od organizace, od lidí samotných, co tady žijí a jsou úplně v pohodě, až po vlastní zápas... A co se týče organizace celé téhle akce, tak to bylo super, Kába cup prostě jede! Jsme nadšení z toho, že jsme tady mohli být. Děkujeme!"