PROGRAM KÁBA CUPU OVLIVNĚNÝ KORONAVIREM

30.03.2020 16:46

Dobrý den,

vzhledem k tomu, že pro většinu z nás nastalo období, kdy musíme být doma a máme spoustu času, tak jsme Vás chtěli informovat ohledně Kába cupu.

Samozřejmě Vám všem držíme palce, aby Vás a Vaše rodinné příslušníky koronavirus minul, a věříme, že už se zase všichni těšíme na normální život a na to, že se budeme moci věnovat svým zálibám a fotbalu.

Kába cup má připraveno několik variant, jak letošní ročník uskutečnit.
Původní plán je sehrát kvalifikační turnaje v období od 12.-28.5.2020, vždy v dopoledních hodinách v průběhu úterý, středy nebo čtvrtka, máme domluvené skupiny v tradičních místech ( Vojkovice, Nespeky, D. Břežany ), máme domluvená i zcela nová místa ( Radim, Doksy, Komárov) a finále 21.6.2020 v H. Počaplech.

Pokud bychom nestihli odehrát kvalifikační turnaje, tak bychom uskutečnili "pouze" dva finálové turnaje v závěru června, pro nás by to bylo náročnější ( dva vítězové, dvoje medaile a poháry, dvoje ceny pro nejlepší, dva zájezdy na Bundesligu nebo jeden zájezd pro dva týmy větším autobusem).

Další varianta je posun Kába cupu na konec srpna nebo začátek září, ale to by nastaly jiné problémy, někteří hráči už by přešli do starší kategorie a my bychom vlastně pro jeden ročník Kába cup neudělali a další jaro bychom uspořádali Kába cup pro stejnou kategorii podruhé.....

To jsou naše plány, ale..... Nikdo nevíme, jaká bude situace, jestli vůbec budeme moci sportovat, jestli Vy to budete časově dávat, jestli rodiče nebudou mít obavu z hromadných akcí, je před námi nejisté období.
Nejhorší variantou je zrušení letošního ročníku.....

My ale věříme, že to všichni společnými silami zvládneme a disciplinovaně si vrátíme život do normálních kolejí. Sledujte naše webové stránky a naše facebookové stránky, pokud budete mít jakékoliv poznatky, dotazy, názory, tak nám dejte vědět.

S přáním spokojeného života Vám a Vašim rodinám přeje Kába cup.