Poděkování

02.08.2021 12:01

Tým Kába cupu děkuje vám všem, kteří nám s přípravou Kába cupu pomáháte. Tento turnaj by nešlo uskutečnit bez pomoci velkého množství lidiček, kteří v rámci svých možností věnují svůj čas a svoje úsilí, moc si toho vážíme.


Jsme rádi, že náš turnaj přijala obec HORNÍ POČAPLY, s pomocí vedení obce můžeme turnaj uskutečnit v tomto rozsahu, vážíme si této podpory a rádi se vracíme do sportovního areálu v H.Počaplech, který je pro naši akci ideální. Dobře spolupracujeme s vedením areálu, můžeme hrát na 4 hřištích současně, je zde dobré zázemí, restaurace s venkovním posezením, stánek s grilem a na straně cyklostezky další stánek, dětské kolotoče a prolézačky, mezi hřišti možnost používat hadice s vodou a při teplém počasí se příjemně osvěžit.


V rámci 7.ročníku Kába cupu jsme rozdali 450 řízků, 450ks 1,5l balení vody a stejně tak pro každého účastníka jahodovou zmrzlinu s čokoládou, kromě cen v samotném turnaji a v doprovodných soutěžích rozdáme dalších cca 600 vstupenek na ligové utkání Slavie Praha v Edenu.


Ještě jednou děkujeme za podporu úplně všem, 7.ročník Kába cupu skončil, ale přesto pořád pokračuje, budeme postupně uskutečňovat všechny zážitkové ceny včetně zájezdu na Bundesligu. Úsměv a radost kluků a holek je tím správným povzbuzením, my už začínáme s přípravami 8.ročníku, asi si spolu budeme přát, aby už jednou pro vždy skončila jakákoliv omezování sportování, aby slovo pandemie se vytrácelo z našich myslí a aby hřiště byla plná dětí.