KÁBA CUP BUDE OPĚT ŠTĚDRÝ

02.06.2015 09:14

I letos si odnesou vítězové a ostatní šťastlivci z turnaje KÁBA CUP nejenom spoustu fotbalových zážitků, ale i hromadu zážitkových a sportovních cen.


Pro vítěze máme připraveno:
1. místo - zájezd na Bundesligu
2. místo - vstupenky na zápas národního týmu
3. místo - vstupenky na utkání Plzně (zřejmě Liga mistrů)


V doprovodných soutěžích se těšte na vstupenky zápasů Sparty a Slavie. Všichni účastníci letošního turnaje mají možnost shlédnout jedno utkání ME ve fotbale do 21 let v pražském Edenu.


Další šťastlivci si opět odnesou sportovní tašky pro celý tým, a jedno z družstev pojede domů se značkovými míči.


Součástí finálového turnaje bude opět dražba dresů. Vybraná částka poputuje na transparentní konto společnosti Women for Women, jež zaštiťuje projekt Obědy pro děti. Projekt tak financuje školní obědy dětem, jejichž rodiče jsou v tíživé finanční situaci a tak svým dětem obědy ve škole zaplatit nemohou. Zkusme tedy pomoci, přijďte a zúčastněte se dražby. Rozzáříme tak další dětské oči.


A na své si přijdou i všichni diváci, kteří se mohou těšit na spoustu cen, které jim nabídne tombola. Vstupenky na finálový turnaj v Horních Počaplech jsou slosovatelné, takže šanci na výhru má každý! První cena potěší zejména tatínky - partner turnaje Havlíčkobrodský pivovar Rebel má pro tombolového šťastlivce připraven sud piva!


Takže už víte, co děláte 21. června 2015? No jasně, jedete do Počapel!