7. ročník Kába cupu

06.04.2021 13:05
Situace v naší republice vypadá, že se v brzké době začne chodit do školy a poté zase budeme mít snad šanci vrátit se na hřiště. My se na to moc těšíme. V roce 2021 bychom chtěli uskutečnit 7. ročník Kába cupu, který nám koronavirus v minulém roce nedovolil uspořádat. 
 
Máme připraveno několik variant, hrát kvalifikace tak, aby se finále odehrálo 27. 6. 2021, letos bychom kvalifikace hráli buď o víkendu nebo ve všední den v odpoledních hodinách, v žádném případě nechceme nijak narušit školní výuku. Další variantou je finále na konci prázdnin nebo o státním svátku 28. 9. 2021. 
Budeme pečlivě sledovat zprávy, především budeme se zájmem sledovat ty příznivé zprávy, které nám umožní vrátit se ke sportu.
 
Máme připravené poháry, medaile, míče, trika, další ceny, vstupenky a zájezd na Bundesligu (samozřejmě až bude povolena účast diváků), do charitativní dražby ve prospěch postiženého dítěte máme např. dres Patrika Schicka s podpisem, podepsanou roušku trenéra nároďáku Jaroslava Šilhavého a připravujeme další překvapení. Při posledním ročníku jsme s vaší pomocí dražili pro Makulku, holčičku s nemocí motýlých křídel, Makulka bohužel náš svět loni opustila a my jí budeme chtít věnovat vzpomínku. 
 
Tým Kába cupu hlásí připraveno a těší se na vás všechny